Aktivnosti u Orly Garden Happy Village

- Dec 12, 2018-

"Kajsija cvjeta, sreća dolazi ..." 9. decembra, Happy Village, koji se nalazi u gradu Huizhou, gde možete čuti i videti sreću svuda. Iako je bila rana zima, srećno selo i dalje je bilo puno vitalnosti. Pod toplim suncem, sa obe strane puta u selu, ili između trave na poljima, cvetovi su crveni i svetli cvetovi, a suncokreti su mirisni, a turisti su fotografisali sa cvećem, što je lepo i dodaje ženstvenost ranoj zimi. Kako bi napustili neke divne menije u ranoj zimi, Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd.

Upravo smo stigli u Orly Garden Farm, vidjeli smo veliki komadić sitnog cvijeća punog zemlje, svi se nadmećemo fotografirati cvijećem.

1_副本


Nakon fotografskog vremena, počeli smo da pravimo igre. Svi su se potrudili da učestvuju u izgradnji grupe. Aktivnosti grupne izgradnje bile su podijeljene u tri dijela, na poleđini balončića PK, na balon PK, i na krug oko sjedenja.


4P(7@~S(}5TZ@ID67HQ`[@5_副本


U procesu aktivnosti, članovi tima moraju međusobno vjerovati i međusobno surađivati kako bi pobijedili u natjecanju. Ono što nas je dirnulo bilo je rezultat pobjede, i proces suza i upornosti zajedno.


Par:Automobilski Micro Switch Dostava u Španjolsku Sledeći:Osnovni prekidač za dostavu u UK