Lokacija za instalaciju preklopnog akcijskog prekidača

- Oct 17, 2018-

Lokacija instalacije prekidača za akciju može uticati na njegov kvalitet i život. Kao snabdevač snage sa prekidačem, Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. ima nekoliko savjeta za ugradnju mikro prekidača.

Ako su silikonski gasovi okruženi tamo gde aktivni prekidač radi, energija luka izaziva stvaranje silicijumijevog oksida na kontaktima. Ova situacija može prouzrokovati loš kontakt sa prekidačem za brzo dejstvo. Kada postoje silikonski proizvodi poput silikonskog ulja, silikonskog filera i silikonske žice oko mikro prekidača, molimo potisnite luk i uklonite izvor silicijumskog gasa zaštitom kontakta.

snap action switch

Nemojte koristiti mikro prekidač samo u okruženju koje sadrži zapaljive ili eksplozivne gasove. Kada se mikro prekidač uključi ili isključi, lukovi i toplota mogu izazvati požar ili eksploziju. Kada je mikro prekidač podložan stalnim vibracijama i udarcima, dobijeni prašak za habanje može izazvati probleme kao što su slab kontakt, neispravnost i smanjena izdržljivost. Prekomerne vibracije i udar mogu dovesti do kvara i kočenja kontakata. Dakle, instalirajte akcijski prekidač na mestu gde neće biti podložan vibracijama i udarcima i neće se resonirati.

Nemojte koristiti mikro prekidač koji nije otporan na visoke temperature na mestima sa toplom vodom (+60 ° C ili više) i vodenom parom. Molimo vas da ne koristite mikro prekidač pod određenim temperaturama i uslovima spoljašnjeg vazduha. Ukoliko se voda i ulje mogu raspršiti ili prašina raspršiti, uzmite u obzir da li je vaš mikro prekidač vodootporan i otporan na prašinu ili ne. U suprotnom koristite zaštitni poklopac. Neophodno je obezbediti da nivo mikro prekidača i telo preklopnika ne naplaćuju šipke i blatne supstance, tako da mikro prekidač treba da bude postavljen u poziciji gde se direktno ne kontaktira čipsom i prašinom.

外贸banner4

Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. može pružiti niz mikro prekidača, kao što su vodootporni mikro prekidač, mikro prekidač od prašine, mikro prekidač visoke temperature i osnovni mikro prekidač. Možete odabrati različite mikro prekidače prema različitim lokacijama za instalaciju. Za više informacija, posetite našu web stranicu: http://www.greetech-switch.com


Par:Uticaji Micro Switch dimenzija OF Sledeći:Klasifikacija mikro prekidača