Micro Switch sa sigurnosnim sustavom

- Dec 11, 2018-

Prilikom pokretanja nove zgrade, bez obzira na hotel, trgovački centar, komercijalne stanove, kuću, bolnicu… itd, mora se uspostaviti sistem za gašenje požara jer uvijek postoji opasnost od požara u zgradi ili kući. Kada dođe do požara, sistem za gašenje detektuje požar i šalje signal mikro prekidaču da isključi napajanje grejnih elemenata i vode za prskanje.

Koristite elektronski ili magnetni relejni relej motora kada koristite mikro prekidač za kontrolu gašenja električnih sistema. Ponovno postavljanje aparata kroz starter kutiju omogućava podešavanje struje za mikro prekidač. Spojite označene upravljačke terminale za uključivanje / isključivanje na kućištu elektropokretača na normalno zatvorene (NC) priključke mikroprekidača pomoću kabela niskog napona. Mikro prekidač se koristi za automatsku kontrolu sistema za gašenje požara kako bi se isključila struja kada je to potrebno. To je ono što mikro prekidač pametne kontrole za ovaj sistem, a također, predviđa se da mikro prekidač će se dodatno primijeniti u više područja sustava kontrole.

limit switch -


Huizhou Greetech Elektronski kao mikro prebaciti tvornicu, posvećuje proizvodnju svih serija mikro prekidač i želimo odgovoriti na vaša pitanja, ako ste zainteresirani.


Par:Osnovni kontakti prekidača Sledeći:Limit Switch Standardni industrijski stil